Bagaimana jadikan duit daripada hobi fotografi dengan 17 modul ini
Dapatkan secara PERCUMA untuk 100 orang pertama!
Dapatkan 17 modul Eksplorasi Fotografi Dieyla Photog Sekarang
17 modul Ekslorasi Fotografi Dieyla Photog
Daripada 17 modul Eksplorasi ini, anda akan.. 
  • Memahami apa 1 element paling penting dalam fotografi. Faham elemen ini, SIAP!
  • Tahu bagaimana untuk mendapatkan komposisi yang membuatkan gambar anda superb.
  • Belajar teknik struktur, teknik yang Dieyla gunakan untuk membuat customer Dieyla bangga melihat hasilnya.
  • Melihat potensi besar macam mana nak mulakan bisnes dengan hobi fotografi...
  • dan banyak lagi..
17 modul Eksplorasi Fotografi Dieyla Photog
Harga awal RM29
Download sekarang PERCUMA
Kenali Dieyla
Salam semua, nama penuh diberi mak dan ayah adalah Hasdila bin Hamdan. Tapi dalam dunia fotografi, lebih dikenali sebagai Dieyla.

Dieyla mempunyai pengalaman selama 9 tahun dalam dunia fotografi. Bermula daripada kagum melihat gambar yang dihasilkan oleh abang fotografer di kampung Dieyla, Dieyla mula mendekatkan diri dengan mereka dengan niat untuk belajar.

Ya, Dieyla awalnya buat-buat pandai sendiri. Tetapi hasil yang Dieyla dapat sangat mengecewakan. Oleh itu, Dieyla mula mencari "guru fotografi" untuk Dieyla belajar apa itu "fotografi"

Dieyla bermula daripada bawah, daripada asas fotografi itu sendiri. Jadi Dieyla faham, apa cabaran-cabaran untuk anda yang nak buat duit seperti Dieyla daripada minat hobi fotografi ini.

Dieyla Photog

Hasil Tangan Dieyla
Dieyla sangat mengutamakan kepuasan pelanggan dalam sevis fotografi yang Dieyla bagi. Bermula daripada mereka tahu servis Dieyla, pada hari majlis dan yang penting senyuman yang puas selepas mereka mendapat album daripada Dieyla.

Jadi "teknik-teknik" ni yang membuatkan Dieyla senantiasa mendapat job sehinggakan Dieyla terpaksa tolak kerana terlalu padat jadual Dieyla.

Anda sendiri boleh lihat album-album dan hasil kerja tangan Dieyla.

Klik gambar untuk melihat hasil kerja Dieyla

Apa kata mereka yang dah hadam 17 modul ini
Irfan Homdino, Lensa Damai, Sungai Buloh
Kalau dulu main hentam jer.

Saya antara yang terjebak mendapatkan ebook Eksplorasi Fotografi Dieyla photog
Komen saya, ebook ni sangat membantu,
Yang pertama, saya jadi lebih faham terutama mengenai topik exposure.
Yang kedua, ebook ni telah membuka pandangan saya tentang perspektif gambar, kalau dulu main hentam jer.
Modul ke 9, 10 dan 11 paling best dan lengkap mengenai struktur gambar dan komposisi.
Lebih dari 2 ke 3 kali saya ulang sebab content yang menarik dan mudah faham.

Kepada yang kat luar sana...jangan lepaskan peluag untuk dapatkan ebook ni.
Susunan content yang amat baik, terutama bg yang baru nak mula...ok

DieylaPhotog 2010 - 2020 © All Rights Reserved